tiistai 31. heinäkuuta 2012

Childhood Summers

Meillä asuu pian pieni eskarilainen. Siis ensi viikolla jo! Jotenkin havahduimme siihen miehen kanssa eilen, että nyt tässä tosiaan viedään viimeistä kesälomaviikkoa. Tietynlainen haikeus puristaa rintaa: tämä on viimeinen kesä, kun esikoiseni on pikkulapsi. Tästä eteenpäin se on lisää aikatauluja ja velvollisuuksia vuosi vuodelta. Ei enää sitä huolettomuutta ja pelkkää leikkiä. Ja hän on jotenkin vielä niin pieni, minun vauvani - vastahan se oli eilen, kun pitelin häntä sylissäni ensi kerran... Nuorimies itse on tietysti aivan pähkinöinä, eritoten, koska äiti heltyi ja lupasi eskarin aloituslahjaksi Ninjago-repun (apua!).

Päätimme ottaa tästä viimeisestä viikosta kaiken irti ja kysyimme isommilta pojilta toiveita siitä, mitä he haluaisivat tehdä.

Lista:

- mennä rannalle koko päiväksi ja iltauinnille
- pyöräillä
- syödä aamiaista lounaaksi (aka brunssiabrunssia)
- käydä Muumimaailmassa/Flamingossa/Englannissa/Ruotsinlaivalla
- kävellä metsässä
- syödä jäätelöä
- mennä laivalla ja lentokoneella
- syödä herkkuja
- keinua
- syöttää vauvalle kalkkunaa
- naurattaa vauvaa
- käydä isin kanssa pyöräretkellä

Tähän mennessä olemme:
Huomenna me sitten starttaamme minibreakille. Tämä on ensimmäinen reissu Ollin kanssa poissa kotoa, yhtä mökkireissua lukuunottamatta. Piti ihan miettiä, mitä sitä pakkaisi mukaan... Arvaatteko mihin ollaan menossa?

 Mukaan tulevat vaatteet sekä
yöpuku, windfleecehaalari, kääntöhellehattu, trikoopipo, rasvat ja tipat, Sophie Giraffe luonnonkumipurulelu, unirätti, varatutti, BabyBanzit, lempparilelu + uusi lelu, harsoja (+ Panadol, jota ei ole kuvassa). Lisäksi mukaan paketti vaippoja (meillä kyllä kestoillaan, mutta reissuun haluan kertiksiä) ja wipeseja sekä varuilta myös tuttipullo.

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

1 kommentti:

Thanks for making my day!