tiistai 23. lokakuuta 2012

Ihan matkoilla

Heippa Manchesteristä! Tähän mennessä reissu on tarjonnut meille kaikkea mitä toivoimme ja paljon enemmänkin. Erityisesti upeat ilmat ovat olleet täysin meidät yllättänyt plussa, sillä vaikka olimmekin varautuneet nauttimaan reissusta satoi tai paistoi, niin kyllähän tämä tänäänkin vallinnut auringonpaiste ja +14 astetta on ollut huomattavan mukava reissusäätila ;)

Lapset ovat olleet mahtavia reissaajia ja isommat pojat ovatkin ilmoittaneet, että kotiin ei pitäisi lähteä ollenkaan. Noh, kotiin me olemme kuitenkin tulossa, vaikka neljän viikon pituiseksi tämä reissumme lopulta venähtikin... On kyllä ollut mahtava tilaisuus päästä viettämään toisessa maassa kunnolla aikaa - ei ole tarvinnut arpoa, mitä ehdimme tekemään ja mitä emme, eikä myöskään vetää itseään (ja lapsia) täysin piippuun, kun parin tiukan päivän jälkeen on aina voinut viettää rennon "kotipäivän" leffojen katselun ja chillailun merkeissä.

Mutta annetaan kuvien puhua puolestaan. Aluksi hieman Manchesterin tunnelmia. Vanhan teollisuuskaupungin tunnelman ja historian aistii kaikkialla... Eikä vähiten siksi, että siskoni koti on 1700 -luvulta peräisin olevassa puuvillatehtaassa, joka on remontoitu moderneiksi asunnoiksi.

Layoverilla Oslossa. Lensimme Blue1:lla ja SASsilla ja olin kyllä todella tyytyväinen, lapset huomioitiin mukavasti molemmilla lennoilla. Pojat olivat ainoat lapsimatkustajat kumpaisellakin legillä ja saimme lentoemänniltä sekä kanssamatkustajilta ihmettelevää kiitosta lasten lentokonekäyttäytymisestä - oltiin aika ylpeitä meidän reippaista matkalaisista.PikkuN. sai matkalle lähtöä edeltävänä päivänä Calossista itselleen tuikitärkeitä matkavarusteita sisältäen SkipHopin valjasrepun, sammakkosateenvarjon sekä nämä Bisgaardin ihkuvihreät kumisaappaat, joihin poika ihastui ikihyvikseen. Pienet pojat ja napin painamisen tärkeys <3


Valjasreppu on ollut ahkerassa käytössä, vaikka pojalla onkin ikää jo neljävuotta. Kolmen lapsen kanssa liikkuessa täytyy vain todeta se tosiasia, että kun muukin ympäristö ja ihmiset pitää huomioida, niin jokaista ei ehdi vahdata silmätarkkana joka sekunti ja jostain kumman syystä se ote aina varkain irtoaa rattaiden aisasta tai äidin kädestä... Varokeino on siis hyvä olla paitsi eksymisen, niin myös vallattoman liikenteen ja "namusetien" varalta. Tämä hymynaama on paras vauvamatkustaja ever!
Taidegalleriavierailun jälkeen suunnistimme läheiseen puistoon eväsretkelle. Pikkelssi-kolmejuustoapatonki, uusi lemppari.


Kun aamulla ei ole kiire mihinkään... (Ja kun isoin isoveli toteaa, että pikkuisin pikkuvelikin haluaa katsoa piirrettyjä).

 Kolme maailman parasta ja maailman ihaninta.

6 kommenttia:

 1. Vau, onpas teillä ollut kiva reissu. Tuo viimeinen kuva on muuten ihan joulukorttiainesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös kaavailen tuosta mahdollista joulukorttikuvaa, mutta voisi sitä ehkä vielä yrittää saada kaikki kolme katsomaan kameraan :D

   Poista
 2. Iiihania kuvia <3 Voi harmi ettei treffaaminen onnistunut :( mutta hyvää kotimatkaa!

  VastaaPoista

Thanks for making my day!