torstai 25. lokakuuta 2012

Style Bargain

Muutama superdullinen matkatuliainen, joista mä vaan olen head over heels-onnellinen...

Second Hand-löytö paikalliselta kirppikseltä. Villa-kashmirsekoitetta oleva "herraintakki". Tämän voi oikeasti yhdistää asuun kuin asuun. Love it! Mikään ei ilahduta niin paljon kuin laadukas second hand-löytö. Hinta: 5 puntaa.

Me käymme siskoni kanssa usein toistemme vaatekaapeilla. Nyt omaan kaappiini muuttavat mm. ylläoleva neule ja konjakin väriset Zaran housut, jotka olivat siskoni makuun turhan "aikuismaiset" - mun uudet lempparihousut :)  On mahtavaa viedä tuliaisina kotiin myös ilmaisia vaatteita ;)

Onko muita, jotka rakastavat TK Maxxia? Mä voin ainakin sanoa, että jos jossain myydään merkkivaatteita puoli-ilmaiseksi, niin mä voin ilmoittautua liikkeen kannattajaksi samantien... Tämä daydress poolopaitaan ja mustiin sukkiksiin yhdistettynä/evening dress korkeiden korkojen kanssa köyhdytti minua hampurilaisaterian verran. Merkki Ice London.

Tämä Sweewen neuletakki on mun takuuvarma uusi lemppari eikä varmasti tule toista samanlaista heti vastaan...
Hinta: 20 puntaa.

Primark on myös loistokauppa, etenkin tällaiselle pienellä budjetilla reissaavalle. Mun kokemuksen mukaan lastenvaatteet ovat myös hämmentävän hyvälaatuisia. Tosin joistain tuotteista pitää toki vähän katsoa, että mikä on oikeasti halvan oloinen/näköinen, mutta niinhän se on henkkamaukallakin... Tässä on PikkuN.:n talviparka kauppareissuille.
Hinta: 12 puntaa
 Luke halusi nahkatakin ja näin magea löytyi 16 punnalla!

Olen pipofani. Nämä väreiltään mätsäävät pipot oli pakko hankkia Lukelle ja PikkuN:lle, kun hintaakin oli vain pari puntaa kpl. Ollille täytynee neulasta itse jokin isoveljien pipojen väreihin sopiva myssy, että ovat sitten kaikki varmasti samaa sarjaa ;)

Vaatteista vaatteisiin, nyt on nimittäin pakko lähteä miettimään, mitä laitan tänään illalla päälleni - lähdemme miehen kanssa treffeille katsomaan stand uppia.

3 kommenttia:

 1. Teidän reissu vaikutti olleen ihan mahtava, ja upeita vaatelöytöjä vielä siihen päälle, vau!

  Meilläkin on Barcelonan reissu tiedossa ensi kuussa, pitääkin ensi kertaa mennä siellä tsekkaamaan toi Primark kun olin lukevinani, että sieltäkin kyseinen kauppa löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan ollut ihan mahtava reissu! Vielä olisi viikko aikaa ja tarkoitus olisi ainakin käydä katsastamassa vielä pari museota, käydä yhdellä vaelluksella Peak Districtillä ja mahdollisesti bussilla tuossa läheisessä Chesterin kaupungissa. Katsotaan, mitä ehditään ilman, että tulee suorituspaineita :)

   Barcelonaan, ihanaa! Yksi mun lempparikaupunkikohteista euroopassa. Varmaan mahtava reissu edessä! Primark on tosiaan hyvä paikka, jos kaipaa edullisia ostoksia. Mä olen nyt ostanut Ollille ja isommille pojille varastoon sieltä törkeän halpoja pyjamia ja kotivaatteita yms. tylsää ja tarpeellista, mutta jotka ovat niin paljon halvempia verrattuna Suomen hintoihin. Ja kyllä sieltä ihan kivoja ja edullisia söpistelyvaatteitakin löytyy :)

   Poista
 2. Tosi hyviä ja edullisia tuliaislöytöjä :)

  VastaaPoista

Thanks for making my day!