lauantai 16. maaliskuuta 2013

Peter Rabbit Birthday Party

Juhlia juhlittiin about viikko takaperin, teemana oli tosiaan Petteri Kaniini ja väreiksi valikoitui matkan varrella oranssi sekä hieman turkoosiin vivahtava vaaleansininen - vähän sellainen Tiffany blue. Juhlat pidimme paikallisen seurakuntakeskuksen tiloissa ja puitteet olivat erinomaiset. Haavereiltä ei kylläkään vältytty ja esikoisen kanssa kotiuduimme päivystyksen kautta... Mutta sellaista sattuu, kun on kolme poikaa ja kaikilla kova tarve käyttää jalkojaan ;) Olli sai lahjaksi lähinnä rahaa, mutta myös kuvakirjoja, Reimatecin rukkaset, käsintehdyt villasukat, Little People-helikopterin, puupalapelin sekä tietysti paljon huomiota. Olin mielettömän tyytyväinen kaiken toteutukseen paitsi hiuksiini, jotka jäivät - jälleen kerran - kakunkoristelun varjossa laittamatta :D Tarjoilujen kanssa tuli siis vähän kiirus, jostain syystä kakku muodostuu aina murheenkryyniksi (muistatteko, miten ennakoin tämän jo pitkän aikaa sitten?). Tälläkin kertaa jouduin paistamaan neljä kakkupohjaa, kun aina niille kävi jotain... 

Mutta nyt kuvia. Kuvaajana jälleen ihana, hauska, fiksu ja filmaattinen, superlahjakas Jere Kokko (toivottavasti Jere luit tämän ja käytät ehdottomasti cv:ssäsi ;).



Pieni päivänsankari <3


Apulaiset pöytien koristelupuuhissa. 


Menusta tuli lopulta seuraavanlainen:

Salaatti vuohenjuustosta, paahdetuista punajuurista ja vuonankaalista
Dippivihannekset, cocktailpullat, sinihomejuusto- ja yrttidipit
Kolmen kerroksen voileipäkakku

***

suklaakuppikakut
gluteenittomat mustikkamuffinssit
Petteri Kaniinin takkikeksit
Petteri Kaniini kakku tuorejuusto-aprikoositäytteellä





Loppuen lopuksi olin tyytyväinen murheenkryynikakun ulkomuotoon. Kaikki, mistä haaveilin, sain toteutettua. Vähän tietysti pikkukauneusvirheitä siellä täällä ;) Ja vieraat kehuivat, että hyvääkin oli ja sehän se oikeastaan onkin tärkeintä. Moni kakku päältä kaunis...



Koska muutoin mun luukkini ei kestä esittelyä, niin tässä ne ainoat esittelyn kestävät ;)


Pienin...

Ja isoin... Eikä muuten yhtään suklaata syöty. Ollin kummisetä toi suklaamunia :D


Garlandin diy on tulossa... Siihen käytin mm. kuppikakkuvuokia. Tykkäsin väreistä paljon, musta ne olivat kivan raikkaat eikä niin perus baby blue-meininkiä... Ja eikö noi kukat olekin ihanat? Marssin luottokukkakauppaani ja pyysin kimppua, joka näyttäisi "Petteri Kaniinin puutarhasta poimitulta" ja jossa olisi valkoisen seassa ripaus haaleaa oranssia. Kimppuun tuli freesiaa, jaloneilikoita, pallohortensiaa, tulppaaneja ja pari haalean persikkaista ruusua. 


Vilaus äidistäkin. Hiukset aiheuttavat päänsärkyä. Oh well... 


Star Wars legoukkelit nousivat suureen rooliin, kun juhlissa oli yhteensä viisi pientä poikaa...


Kynttilöiden puhallus kiinnosti sankaria yhtä paljon kuin... Mahtava yksityiskohta mielestäni erityisestä tuo suusta tuleva kuolakupla :D Taustalla ihana rouva Eriksson.


Kaksi päivää nuorempi Estelle käytti lusikkaa. Näin täällä meillä päin. Huomaa, että se kuninkaallinen kasvatus puuttuu ;)


?


Lahjapöydän yllä olivat esillä joka kuukausi ottamani kuvat Ollista.


 Tosi nastat juhlat! Kiitos mukana olleille ja järjestelyjen aikaan hengessä mukana eläneille! 



18 kommenttia:

  1. Kaikin puolin ihanan ja onnistuneen oloiset juhlat! Itsensä koristelussa saa kyllä poikkeuksett lastenjuhlissa tinkiä kun on niin paljon muuta, mutta kauniiltahan se mamakin näytti :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihanat juhlat... En tiedä mitä meidän Minisiskon synttäreille käy tai vietämme niitä varmasti sitten Suomessa suuremmalla porukalla. Muuten olemme varmaan vain keskenämme, ellemme keksi järjestää jotain juhlia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän ne Minisiskonkin synttärit ovat ihan kohta! Vastahan se Olli syntyi ja Minisisko oli vielä masussa... Huh tätä ajan juoksua! Voisi kyllä kesällä treffata näiden otusten kanssa pitkästä aikaa, jos olette Suomeen tulossa?

      Poista
  3. Kylläpä on ollut kerrassaan upeat 1-vuotisjuhlat pienellä miehellä! Teema herättää ihatusta ja ihan harmittelen, ettei ole niin kovin meidän tyttöjen mieleen.

    Hienot tarjoilut ja oikein iloisen kuuloiset juhlat!
    Onnea sankarille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia!

      Joko tytöt ovat siinä iässä, että teemoista on ihan omat näkemykset? Meillä keskimmäinenkin on jo painokkaasti ilmoittanut pitävänsä kesän korvilla Star Wars synttärit ja minä kun olin suunnitellut leijan lennätys -piknikkiä :P

      Poista

  4. Kauniita kuvia ja aivan ihana synttärisankari!

    Täytyy laittaa tuo voileipäkakkuidea korvan taakse, omaan makuuni tuo näyttää kivemmalta kuin perinteinen kakku.

    Tuo taitaa olla usein ongelmana, että oma outfit tai hiukset tms. jää viimeistelemättä juhlaviimeistelyjen vilskeessä. Vaikka sitä miten tekee etukäteen kaiken mahdollisen, niin aina siinä lopussa meinaa tulla kiire.

    Olen käynyt säännöllisesti lukemassa, vaikka ihan aina ei merkkiä ole tullut jätettyä viime aikoina. Yritän parantaa tapani, koska kuten jokainen blogin kirjoittaja tietää, kommentit piristää aina. Ja ei se loppujen lopuksi vie kuin minuutin verran, kun näpyttelee terkut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaakao!

      Tein tuota voileipäkakkua ensi kerran PikkuN.:n yksivuotissynttäreille ja sen jälkeen se on ollut varsin usein juhlapöytien tarjottavien joukossa, koska siitä tykätään niin paljon, että vieraat usein kysyvät jo juhlia ennen sen perään :D Voin siis suositella lämpimästi! Täytteenä on mm. kalkkuleikettä, vuohenjuustoa ja tuorejuustopestoa.

      Kiva kun jätit kommenttia! Mä olen miettinyt, että tulenkohan minä esiin jotenkin vaikeasti lähestyttävänä, koska postauksien katselut pyörivät siellä 300, mutta kommentit ovat kyllä tosi harvassa :D

      Poista
  5. Heippa! Myönnän että olen huono kommenttien kirjoittaja, kun blogeja luen puhelimella. Mutta taustalla hengailen ihan vakkarina:) Jimmy Choon kenkäsi on kyllä varsinaiset namupalat;) Ja juhlat kauniit kuten aina, oot mun party organizer idolini!! Terkuin Heini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Chooiden kanssa meinasi käydä pari vuotta sitten vielä niin hullusti, että olin peräti myymässä niitä, koska jalkani kapeni jossain vaiheessa raskauksien välissä ja kengistä tuli liian isot. Onneksi ne kuitenkin jäivät myymättä, sillä nyt ne ovat kuin ovatkin ihan passelit (ja toivottavasti sellaisina myös pysyvät). Noi ovat yhdet kauneimmista kengistä mitä tiedän - oma vaatimaton mielipiteeni ;)

      Ja kiitokset kommentista, kiva että sinäkin olet löytänyt tänne!

      Poista

  6. Kommentoinnista: minusta on tapahtunut iso ero aikaisempaan (ihan siis omaan ja kavereiden blogeihin pohjaan tämän tiedon, en laajemmin ole aihetta tutkaillut) blogikommentoinnissa. Luulen, että kun nykyisin on blogeja niin älyttömästi ja monet lukee niitä kännykällä (hankalampaa näpytellä kommentti ja blogin selailu saattaa tapahtua vaikka bussissa tai keskellä ruuhkaista markettia?), ei vaan samalla tavalla tule jätettyä kommentteja.

    Minua joskus ihan oikeasti vähän jopa ärsyttää, kun postauksia toivotaan ja pyydetään, mutta sitten ei viitsitä jättää edes pieniä terveisiä sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta hassua on se, että itse saan aika paljon yhteydenottoja s-postilla esim. postaustoiveiden suhteen... Ei mua hirveästi kommentoimatta jättäminen stressaa, sen verran anonyymiksi olen täällä päättänyt jäädä. Toki vuorovaikutus on aina se hauskin osuus tässäkin hommassa ja kommentit siinä mielessä ehdottomasti se suola ja voi :D

      Poista
  7. Ihania kuvia ja suloinen vesseli! Onnittelut vielä!:)

    VastaaPoista
  8. Mahtavan näköiset juhlat! Ihana idea tuo kuvat pyykkinarulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos salsas! Tuo kuvajuttu minun piti toteuttaa jo aikoinaan keskimmäisen juhliin, kun häntä kuvasin myös kuukausittain, mutta se unohtui. Noista jää myös kiva muisto Ollille :)

      Poista

Thanks for making my day!