keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Fiilistelyä

Me emme todellakaan elä mitään kiiltokuvaelämää ja viime viikot ovat taas muistuttaneet siitä, että elämässä voi tulla yllättäviä käänteitä, miten tämä on yhtä surujen ja ilojen vuoristorataa.

Mutta vastoinkäymisissä ja niiden ylittämisessä on se hyvä puoli, että ne hyvät asiat tuntuvat vielä paljon paremmilta ja sitä mitä itsellä on, ja eritoten niitä asioita, joilla todella on väliä, oppii arvostamaan ihan eri kantilta.

Vaikka tälläkin hetkellä on asioita, jotka aiheuttavat meille perheenä huolia ja murhetta, niin mä olen valtavan kiitollinen. Ja mielettömän onnellinen.

Välillä onkin hyvä miettiä omaa elämäänsä ja vain fiilistellä niitä asioita, jotka juuri sillä hetkellä tuottavat eniten iloa. Positiivisuus poikii positiivisia asioita, näin olen huomannut :)

Mä olen mielettömän fiiliksissä tällä hetkellä siitä että...

keskimmäiseni on niin ihanan hassu persoona - hän voi vaikka tulla ostosreissulta ovesta sisään ja nukahtaa portaille :D Hän on saanut minut nauramaan tällä viikolla vatsa kippurassa ja olen äärettömän onnellinen, että hänellä on huumorin lahja.että lapseni ovat mielettömän yhteen hitsautuneita - he rakastavat toisiaan niin vilpittömästi <3 Esikoiseni on harvinaislaatuisen avoin ja empaattinen lapsi ja hän on loistava esikuva pienemmille veljilleen.että pikkuisimpani on oppinut seisomaan tukea vasten - alamme jo vahvasti epäillä että hän kävelee ennen kuin ryömii ;)että puutarhassamme on niin kauniita loppukesän kukkijoita, violetin ja valkoisen sävyissä <3 Istutimme nuo perennat viime vuonna ja nyt saamme ihailla kovan työmme jälkeä, palkitsevaa kuin mikä.että nuorimmaiseni osaa jo osoittaa niin selvästi välittämistä; veljistään, vanhemmistaan, isovanhemmistaan, koirasta - hymyin, katsein, äänin ja kosketuksin <3
Jaksan myös päivittäin fiilistellä sitä, että olemme lähdössä kolmen viikon päästä reissuun. Me kaikki olemme niin ansainneet tämän loman. Minä ainakin nautin vanhojen reissukuvien katsomisesta - se jos mikä on fiilistelyä parhaimmillaan!
Maa on sama kuin pari vuotta sitten, nyt olisi vain tarkoitus kiertää myös muutama uusi paikka. Kuka arvaa, mihin olemme lähdössä?


Hyvää fiilistä teidänkin keskiviikkoonne! :)

Minä lähden nyt laittamaan päivällistä (ohrattoa, kermaista kanakastiketta ja höyrytettyä ruusukaalia) ja sen jälkeen viemme isommat muksut tenavajumppaan ja menemme miehen sekä Ollin kanssa rentouttavalle iltakävelylle.

4 kommenttia:

 1. <3 Voisko päätellä, että huoli lapsesta on väistymässä? Hyvää viikonloppua Kotiikumpuun!

  VastaaPoista
 2. Toisesta lapsesta kyllä, toisesta ainakin hieman lieventynyt. Luottavainen olo :) Hyvää viikonloppua myös sinne!

  VastaaPoista
 3. Loysin tanne! Sa kirjoitat aina niin kauniisti sun perheesta etta siita saa lukijakin hyvan mielen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! <3
   P.S. Jos jossain vaiheessa ehdit, niin ottaisin mielelläni vastaan perheystävällisiä ravintolasuosituksia Bathin suunnalta.

   Poista

Thanks for making my day!