keskiviikko 19. syyskuuta 2012

The Want List

Olen tässä hieman raapustellut listaa siitä, mitä tulevalta ulkomaanreissulta haluaisin.


Lentokentältä on aina ostettava laadukasta kosmetiikkaa, tarvitsisin uuden Cliniquen puuterin ja jonkin kivan hajuveden...Stonehengen lähettyvillä on kuulemma Mulberryn outlet, minä toivoisin pehmoista ja muhkeaa huivia ja mies tarvitsisi kipeästi uuden lompakon...
Lapset haluavat tietysti leluja ja olemme luvanneet, että he saavat ostaa toivomansa lelut omilla matkarahoillaan - Tätsyn asunnon lähettyvillä oleva valtava Toys 'R Us odottaa siis innokkaita kävijöitä ;) Disneyn merirosvo-ohjelma on nyt pop ja tätä merirosvolaivaa on ainakin toivottu.

Ollille haluaisin löytää reissulta kauniin, mutta värikkään ja musiikkia soittavan mobilen. On niitä hetkiä, jolloin arkea helpottaisi huomattavasti, mikäli hän malttaisi muutaman minuutin pinnasängyssä (kuten esim. silloin kun pukeudun ja olemme lähdössä johonkin) - isoveljillä tähän auttoi aina soiva mobile. Mamas & Papasilla voisi ainakin poiketa...Mutta kaikkein eniten toivon reissultaMahtavia uusia kokemuksia, kuten Stonehengen kokemista sekä päivävaellusta Snowdonian kansallispuistossa...Lasten matkakokemuksista nauttimista: niitä ällistyneitä tai riemastuneita tai yllättyneitä tai ihmettyneitä katseita sekä sitä, että kiireisen kesän jälkeen he pääsevät viettämään päivittäin aikaa tätinsä kanssa (tiedän, että esikoinen odottaa tätä erityisen paljon).
Mahdollisuutta romanttiseen illalliseen kahdestaan miehen kanssa...

Jane Austen (ja ehkä ihan vähäsen Mr. Darcy) fiilistelyä Lyme Parkissa ja Bathissa...


Kahdenkeskistä laatuaikaa pikkusiskon kanssa vaikkapa shoppailun merkeissä...
Että saan ihania lapsikuvia kaikista kolmesta rannalla, kauniissa ympäristössä...Ja kaikkein eniten sitä yhdessä oloa, kun kenelläkään ei ole kiire mihinkään, ei velvollisuuksia, ei aikatauluja, ei sitoumuksia.

Only 13 days and counting!

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti matkanne aikana on toteutunut mahdollisimman paljon näistä unelmista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, aika hyvin ollaan saatu toiveita toteutettua, va8kka Snowdonia vaihtuikin Lake Districtiin ja ostoslista ei ole pitänyt kutiaan ollenkaan. Tai no ostinhan minä miehelle lompakon synttärilahjaksi :) Mutta nuo tärkeimmät toiveet ollaan kyllä saatu toteutettua yli odotusten.

      Poista

Thanks for making my day!