perjantai 14. syyskuuta 2012

Lastenhuoneen evoluutio

2006
Esikoisen lastenhuone. Designer's Guild, vaaleansininen ja valkoinen sekä puukirjaimet olivat ehdottoman pop.


2007


Taaperolle päivitettiin mielikuvituksekkaampi huone, jossa oli tilaa leikkiä. Tähdet ja raidat nousivat suosikeiksi. (Sori huonot kuvat, taitavat olla illalla otetut).


2008Toukokuussa syntyneelle pikkuveljelle sisustettiin hempeämpi huone imetysnurkkauksineen.


2010

Taaperolle ja leikki-ikäiselle sisustettiin yhteinen huone. Vaaleansininen ja tähdet edelleen in, aksenttivärinä musta tuli mukaan kuvioihin antamaan vähän "ryhtiä" ;) Oma makuni oli tässä vaiheessa modernisoitunut myös lastenhuoneen sisustuksen suhteen.


2012"Isojen poikien huone" -projekti saatiin päätökseen. Vaaleansininen on out, reippaammat värit in. Kuitenkin sisustuksessa ovat kulkeneet monet samat jutut kaikkien näiden kuuden vuoden ajan.

Mitkä vuodet ovat teidän suosikkinne?

8 kommenttia:

 1. Kävin :)

  Olisiko mahdollista jättää tämä "robottitunnistus" pois niin olisi helpompaa jättää merkkiä käynnistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis onko mullakin sellainen? :O Nimim. juuri tuskailin kaverin blogissa samaa... Mitenköhän mä saisin sen pois?

   Poista
  2. Nyt on robottitunnistus poistettu :)

   Poista
 2. Mä olen itse tällä hetkellä tuossa punaisen ja kuvioiden vaiheessa, kun leikki-ikäiselle ja taaperolle sain sisustettua huoneen. Se näyttää siis tosi kivalta. Tosin kyllä baby blue on aina mun sydäntäni lähellä ja mustan käytöstä tykkää myös ryhdin tuojana. Huone kun huone, sulla on niin hyvä silmä, että hyvältä näyttää! Itsellä jo pikkaisen sormet syyhyäisi päästä tekemään pojille omia huoneita, mutta ei vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas sormet syyhyäisi sisustamaan Ollille omaa huonetta - mutta ei vielä ;) Jos sellaiseen jossain vaiheessa tulee mahdollisuus, niin maalaan ehdottomasti seinälle jonkun muraalin... Ensi kesänä meillä pitäisi olla yksi lisähuone käytössä ja syksyllä Luke menee kouluun. Luulen, että siinä vaiheessa isommat pojat siirretään tuohon isompaan huoneeseen, johon tehdään jokin tilan jakaja-ratkaisu. Isoin makkari on 20 neliötä, joten tilaa kyllä on :D

   Meillä kyllä pojat ovat viihtyneet mahdottoman hyvin yhteisessä huoneessa enkä vielä kertaakaan ole kokenut erillisiä huoneita tarpeelliseksi. Tosiaan vanhemman mentyä kouluun voi olla vihdoin hyvä saada vähän erotettua pienemmän aluetta isomman puolesta... Toisaalta sitten voi käydä niin kuin minulla ja siskollani, että pojat haluavatkin takaisin yhteiseen huoneeseen ja viihtyvät siinä, kunnes toinen muuttaa pois kotoa :D

   Poista
 3. Jee, kommentointi helpottui huimasti :) Ehdoton lempparini on tuo meriaiheinen huone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Mua harmittaa ihan kamalasti, että meillä ei ole kuvaa huoneen isosta tyhjästä seinästä - maalasin siihen merimaiseman aaltoineen, pilvisine taivaineen ja meren yllä liitelevine lintuineen. Olisi kiva, jos siitäkin olisi kuvamuisto tallessa.

   Poista
  2. Voi harmi, kuulostaa tosi kivalta! Mä toivoisin että mua olisi siunattu sisustajan lahjoilla mutta valitettavasti niin ei taida olla...:)

   Poista

Thanks for making my day!