perjantai 31. elokuuta 2012

Gone Shopping

Sain viestiä, että olisi mukava nähdä välillä kuvia asuistani ja vaikka mikään päivän asu -kuvailu ei ole niin mun juttu, niin otin nyt eilen pikaräpsyn shoppailuasustani. Mä en ole mitään stailaaja/poseeraaja-tyyppiä, eikä mulla ole siihen aikomusta tai aikaakaan ryhtyä, ja nytkin näkyy taustalla Ollin lelut hujan hajan lattialla, mutta kyllähän näitä asukuvia voi silloin tällöin postailla, jos joku näin epävisuaalisia kuvia haluaa nähdä :D Eiliseen asuun kuului siis kapeat ruskeanharmaat tvillihousut, ruudullinen flanellipaita, tummansininen kultanappinen "ratsastus"jakku, kultasolkinen vyö ja ulos lähtiessä sujautin jalkaan valkoiset Converset. Kuten sanottu, pukeudun vaatteisiin joissa tunnen oloni mukavaksi ja tämä on sitä "vaunujen kanssa kaupungilla" minää :D


Meillä oli missiona hankkia tarvikkeita Luken synttärijuhlia varten sekä myöskin hänelle syyskengät. Suunnistimme siis heti ensimmäiseksi Calossiin. Aina kun on mahdollista niin pyrin tukemaan (paikallista) pienyrittäjyyttä jättiketjujen sijaan ja Calossissa on ihana asioida, kun kaupan päälle saa aina todella hyvää ja asiantuntevaa palvelua! Ja vaikka lompakko köyhtyykin ehkä astetta enemmän, niin mielestäni aidot, hyvät nahkakengät ovat kyllä ehdottomasti koko rahan väärtit. Meillä ainakaan kertaakaan eivät kunnon nahkakengät ole sanoneet sopimusta irti kesken kauden!

Luken syyskengiksi valikoituivat tällä erää nämä Anguluksen nahkanilkkurit:


myös nämä El Naturalistat sekä nämä Hip & Pinocchion nahkatennarit jäivät kuumottamaan. Ja kunhan ensikenkien ostaminen tulee ensi talvena ajankohtaiseksi, niin Ollille on pakko saada nämä Arauto Rapin söpistykset, vitsit miten ihania pikkukengät voivatkaan olla!

Kenkien lisäksi saimme niitä synttäritarvikkeitakin hankittua. Ninjago-teemahan oli Luken toiveissa ja kuulemma pitää olla kaikkia Ninjago-värejä. Bambutabletit olivat aivan helmilöytö! Mustan, punaisen, keltaisen ja valkoisen lisäksi pitäisi joukkoon ynnätä siis vielä vihreää ja sinistä. Värikästä, värikästä :D


2 kommenttia:

  1. Tykkään kovasti sun asusta! Muutenkin edellinen vaatepostaus oli tosi mielenkiintoinen. Sulla on muuten tosi kivan kuuloinen tyyli. Useamminkin räpsäisyjä päivän vaatteista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apuaa, huomasin vasta nyt tämän! Kiitos ja pistetään mieleen - voisihan sitä ehkä räpsiä jotain fotoja tulevista reissuasuista :)

      Poista

Thanks for making my day!