keskiviikko 29. elokuuta 2012

My Style

"Style is very personal.
It has nothing to do with fashion.
Fashion is over quickly.
Style is forever."

-Ralph LaurenEn ole kovinkaan muodikas ihminen. Enkä kyllä klassinenkaan. Oma tyylini muodostuu siitä, mistä pidän itselläni ja missä tunnen oloni mukavaksi ja sitten maustan niitä aina kausittain jollain muodikkaalla jutulla.

Samat tyylini peruspilarit kuitenkin säilyvät vuodesta toiseen:

- aurinkolasit
- isot, muhkeat huivit
- siniset farkut
- kapeat housut
- paitikset
- ballerinat
- Converset
- vaaleat, pitkät hiukset (jotka aina sekopäisyydessäni leikkaan silloin tällöin lyhyeksi ja kadun päätöstäni saman tien)
- helmikorvakorut
- rannekorut
- jakut
- väreistä musta, tummansininen ja valkoinen ovat ikilempparit

Vaikka tyylini on muuttunut vuosien varrella, niin silti olisin voinut tägätä jokaisen kohdan noista tyyliini kuuluvaksi jo teini-ikäisenä. Tyyli-ikonitkin ovat säilyneet vuosien varrella aivan samoina.
En ole merkkiuskollinen, vaatekaapissa on kaikkea laidasta laitaan. Ostan hyvin, hyvin harkiten ja usein myös käytettynä.

Tänä syksynä aion uudistaa vaatekaappiani kaksilla housuilla:

Trendikkäämmillä viininpunaisilla farkuillasekä klassisemmilla mustilla siisteillä housuillaNuo yhdistyvät täydellisesti mun lempparisyysjuttujen kanssa, joita ovat kermanvalkoinen sifonkipaitis, Mulberryn klassikkohuivi, Converset, mustat mokkanahkaiset kiilakorkosaapikkaat, musta trenssi, vihreänruskea lyhyt parkatakki sekä ruudullinen flanellipaitis. Niin ja neuleet ja neuletakit kaikissa väreissä!

Millainen on sun syystyyli? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for making my day!