maanantai 6. elokuuta 2012

Turku & Naantali

 Viihdykettä 3,5h automatkalle. Toimi.

 Windfleeceä ei sitten tarvittu...

Ritarikierroksella. Suosittelen!

 Turun linna oli ehdottomasti panostanut lapsivieraisiinsa! Tässä askarrellaan ritarin kilpiä.

 Päivä nro. 2 ja Muumimaailman valloitus

Pojat odottivat eniten Mörön kohtaamista. Pikku N. sanoi ennen reissua luulevansa Mörön olevan ilkeä, koska kukaan ei ole sen ystävä. Alunperin poika meinasi jäädä itse Muumimaailmaan huolehtimaan Möröstä, mutta lopulta - isin, äidin ja isoveljen vakuutettua, että heille tulisi niin ikävä Pikku N.ää etteivät kertakaikkiaan selviäisi ilman häntä, vaikka poika itse pärjäisikin Muumimamman hoidossa - suostui hän vain ohjeistamaan muumeja, että olisivat Mörön kavereita ettei otus enää pelottelisi pieniä lapsia.

Luostarin piha: ihastuttava miljöö, mutta rehellisesti sanottuna huonoin ja ylihintaisin ruoka ikinä


 Tottakai minä löysin tieni lankakauppaan ;)

Kotimatkan imetystauko tienposkessa @ Hämeen härkätie

Ihana miniloma!

3 kommenttia:

 1. Ihania lomakuvia ja voi Pikku N:ää kun niin kovin huolissaan Möröstä :)

  Meilläkin oli kesälomakohteena muumimaailma ja käytiin myös samaisessa Luostarin pihassa, tosin vain munkkikahvilla ja niissä ei ollut mitään moittimista :)

  Upeita viiden vuoden takaisin tunnelmia myös alla. Olemme siis menneet samana vuonna naimisiinkin :) Meillä tosin puuhääpäivä oli jo heinäkuussa.

  VastaaPoista
 2. Krista, onpas meillä paljon yhteistä :)

  Luostarin piha oli kyllä sen luokan pettymys ettei tosikaan. Omassa "fetasalaatissani" oli kaupan halvimpia paprikatäytteisiä oliiveja, jotain järkyttäviä salaattijuustokuutioita, joista ei tosiaankaan voi käyttää nimitystä "feta", raakoja tomaattilohkoja, mautonta lehtisalaattia sekä kurkkua.

  Olivia, Pikku N. toki osti Muumimaailma tuliaisekseen Mörkö-figuurin ja kyllä voi lapsi olla onnessaan jostain niin pienestä esineestä <3

  VastaaPoista

Thanks for making my day!