tiistai 7. toukokuuta 2013

Ollin lakki ja eskarilaisen taidenäyttely

Meritähtipipo siitä sitten tuli. Ei aivan vision kaltainen, mutta keräsi kyllä paljon huomiota. Meritähtilakkinen kävi isoveljensä eskarin taidenäyttelyssä. Tulipahan taas todettua, millainen onni on hyvä hoitopaikka ja työlleen omistautuneet lastentarhanopet. Ollikin viihtyi hyvin, sinne se viuhtoi muiden lasten sekaan hiekkalapio kädessä. Kamera unohtui kotiin, mutta onnea oli uusi puhelin, joka pelasti kiperän tilanteen ja tallensi kuvamuistoihin ylpeän taiteilijan ja tämän luomukset (tai disainit, kuten poika tohkeissaan esitti).

Ja hei kesäkin tuli! Ai että tätä lämpöä. Kyllä sitä kelpaa tepsutella ballerinoissa.

2 kommenttia:

 1. Teidän lapset on puettu kuvien perusteella aina todella suloisesti ja tyylikkäästi. Haikeana katselen näitä kuvia, ja mietin kumpa minäkin saisin puettua omat lapseni kuten minä haluaisin :D Heillä on mahdottoman kova oma tahto, ja tällä hetkellä putkinäkö osoittaa Cars, Batman,Spiderman kuviolla varustettuihin väriläiskiin... Pääsivät näiden printtipaitojen makuun yhden ainoan kerran kun saivat sellaiset mummiltaan lahjaksi. Ja se kerta riitti, nyt meillä kaikki ihanat raitapaidat ja kauluspaidat lojuvat käyttämättömänä kaapissa.. Kylään ja juhliin jaksan riidellä heille juuri ne vaatteet päälle jotka minä olen suunnitellut, muuten arkiaamuna en jaksa aloittaa sitä kädenvääntöä vaatteista. Ehkä tämäkin vaihe menee joskus ohi, ja alkavat ymmärtämään tyylin päälle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma! Kyllä meiltäkin noita kyseisiä vaatteita löytyy, mutta olen siinä mielessä natsi niiden suhteen, että valkkaan tarkkaan, mitkä ovat ns. kivannäköisiä "supersankari"-vaatteita ja mitkä eivät. Englannissa asuva siskoni tuo aina sieltä kivoja hahmovaatteita pojille. Usein puen hahmopaidan muuten klassisten vaatteiden kanssa ja esim. kesällä päälle napit auki jonkin rennon kauluspaidan ja yllättäen hahmopaita onkin ihan style.

   Onneksi mitään mielettömiä tahtojen taistoja ei olla käyty ja pojat tykkäävät pukeutua "tyylikkäästi". Keskimmäinen rakastaa retrokuoseja ja niitä hänen kaapistaan löytyy paljon :D Yritän sitten yhdistellä niitä niin, että kokonaisuus olisi tyylikkäämpi ;) Otan siis poikien oman maun huomioon ja yleensä vaateostokset tehdäänkin yhdessä, yritän vain sitten "viilata" sitä makua oikeaan suuntaan... Jos pojilla ei olisi lainkaan sananvaltaa, niin pukisin heidät hyvin vintagetyyliin (kuten tuossa bussipysäkkikuvassa PikkuN.:n) - pikkutakkeihin ja vanhanaikaisiin lakkeihin :D

   Poista

Thanks for making my day!