keskiviikko 15. toukokuuta 2013

One for One

Jo aiemmin keväällä ihastelin asukollaasissani Tomsin kangaskenkiä, jotka vaikuttivat erinomaisilta kesäkenkävaihtoehdoilta. Eilen pääsin lopulta niitä sovittamaan ja voi pojat! Ihan kuin olisi ilmapatjalla kävellyt. Ja luukissa oli jotain ihastuttavaa: klassista, hitusen itämaista mutta ehdottoman modernia. Tomsin ideologia on yksinkertainen: jokainen ostettu kenkäpari tarjoaa kengät yhdelle niitä tarvitsevalle (lisätietoa löytyy toms.com sivustolta). Loistavaa eikö totta?

Itse jäin odottelemaan viestiä virkattujen Tomsien saapumisesta myymälään. Nyt sovittamani punaiset olivat nekin kyllä herkut... Mutta kummat ovat enemmän se mun juttu? Herkkä pitsi vai moderni punainen, kas siinäpä pulma.

kuva toms.com

kuva toms.com


Yksi asia on varmaa - Tomsit ovat ehdoton lisä paljon liikkuvan perheemme kenkävalikoimaan (lastenmallistokin on supersöde)! Jokapaikanhöyläpitäisinvaikkakokoajan-kenkiä, joissa on hyvä kävellä ei vain voi ohittaa!

8 kommenttia:


 1. Ottaisin molemmat :D

  Tomsit on täällä sellaiset joka toisen äidin puistokengät. Joka toisella sitten onkin kamalat lenkkarit jalassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei taida budjetti taipua molempiin, toinen kenkäostos on nimittäin työn puolesta pakko tehdä, koska tarvitsen jotkut tylsät korkkarit asiakastapaamisille :P

   Lenkkarithan ovat nyt niin muodikkaat yhdistää ihan vaikka mekkoon ;)

   Poista
 2. Tosi ihanat! Mä en raaskisi puistoon laittaa, joten olen sit se lenkkarimamma. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai niissä lenkkareissa mitään vikaa ole - riippuu toki ulkonäöstä ;) Omat Asicseni ovat ainakin ulkoilleet viime aikoina tiuhaan myös ostoksilla, koska ovat vain niiin mukavat pyöräillessä.

   Poista
 3. Todella ihanat kengät! Näissä olisi vastaus mun kenkäongelmiin, olen töissä päiväkodissa ja tänään juuri mietin millaiset kengät hankkisin pihakengiksi kesäksi. Kun niiden pitäisi olla sen näköiset että kehtaa pitää jalassa, ja pysyä jalassa myös juostessa jos joutuu kirmaamaan jonkun lapsen perään. Ja sellaista materiaalia etteivät ole hirvittävän hiostavat. Myydäänkö näitä Lahdessa jossain? Olisi kiva päästä sovittamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai me ollaan samasta kaupungista? En ollut aiemmin tajunnutkaan... Kenkiä myy kenkäkauppa Zebra http://www.kenkakauppazebra.com/

   Poista
  2. Kiitos linkistä, menenkin heti lauantaina kenkiä katsomaan. Eilen juuri Zebran ohi kävelin ja ihailin näyteikkunaa mutta näitä kenkiä en bongannut. En asu ihan Lahdessa vaan viereisessä naapurikunnassa. :)

   Poista
 4. Minä ihastuin Tomseihin ihan kunnolla, mutta olipa vaikeaa löytää sopivat! Zebrassa ei ollut miellyttävää väriä, sitten käännyin luottokauppani Kenkähalli Virtasen puoleen (jos käy Heinolassa, kannattaa ehdottomasti vierailla siellä). Siellä oli kivoja värejä mutta ei oikeaa kokoa. Lopulta Brandos pelasti ja nyt minulla on mustat "pitsiset" Tomsit! Ja kyllä on hyvät jalassa! Kiitos vaan vinkistä, tuskin muuten olisin näitä ikinä löytänyt. :)

  VastaaPoista

Thanks for making my day!