lauantai 4. toukokuuta 2013

Oi, ihana toukokuu!

Kamalan kiireistä tällainen kevätaika, eihän sitä ehdi edes blogia päivitellä ;) (Oikeasti syynä on kylläkin järkyttävä kevätflunssa, joka kaatoi allekirjoittaneen sänkypotilaaksi vappupäivän iltana).

Vappu meni meillä aika perinteiseen tapaan. Aaton vietimme Helsingissä. Kävimme syömässä koko perheen lemppariravintolassa eli Pikku Nepalissa. Ollikin sai maistaa kanaa, riisiä ja naanleipää - olivat namnam. Poikettiin vielä Stockalle, koska lapset halusivat leikkipaikkaan leikkimään eikä minulla ja miehellä ollut mitään (melkein) lapsivapaata 1,5h vastaan ;) Illaksi suunnistimme sitten Linnanmäelle, jonne saimme seuraa Ollin kummivanhemmista, jotka sattuvat olemaan yhdet lastemme lemppari-ihmisistä, joten poikien riemu oli suunnaton. Ilma oli suorastaan jäätävä kamalasta tuulesta johtuen, mutta lasten menoa se ei tuntunut haittaavan.


Omppu oli aivan täpinöissään päästessään laitteisiin.
Veljesrakkautta ;)

Pojat lentää.


Vappupäivänä johdatimme katraamme perinteiselle vapputorille. Lakit päähän ja menoksi. Omani on suorastaan saastaisessa kunnossa. Siitä pitivät huolen omien lakkiaisteni aikaan alakouluiässä olleet veljeni ja serkkuni, jotka mähläsivät sitä kakkutassuillaan. Hurjaa ajatella, että ensi keväänä omalla pikkuveljelläkin on lakki päässä!

Pojat halusivat sonnustautua torille kasvomaalauksin. Keskimmäisestä tuli pantteri ja esikoisesta tiikeri. Pikkuveljelle päädyttiin neuvottelun jälkeen pelkkään tiikeripukuun. Poika on ollut koko viikon nuhainen ja vuolaana valuva nenä, räkää ympäri kasvoja hierovat pienet kädet + kasvomaalaus eivät tuntuneet ihan vakuuttavalta yhdistelmältä ;) Isoveljet hyväksyivät Tikru-puvun ja oikein söpönen oli veikka siinäkin. Vappuiluun kuuluivat tietysti pomppulinna ja ravintolabrunssi. Sen sijaan perinteiset vappupallot muksut passasivat tänä vuonna ja valitsivat uuden, ison leijan niiden sijaan (äidin iloksi must say). Vapputorin jälkeen suunnistimmekin sitten oikeastaan samoilla höyryillä leijaa lennättämään. Vaihdoin vain nopeasti housut, lisäsin takin väliin yhden villapaidan ja vaihdoin baltsut Ked'seihin - niin ja riisuttiin Ollin tikrupuku, joka häntineen ei ehkä olisi ollut se näppärin peltoasuste ;)

Työväenjuhlaa...


Pikku-pantteriAika pian poistuin kameran taakse, koska en mä vain onnistunut saamaan sitä taivaalle... 

Maailman söpöin räkänokka.


Feenix on ilmassa!

Kuin kaksi marjaa... Vai jormaa?

Uskalsivat lopulta antaa munkin taas kokeilla ;)


En tiedä, kumpi ohjasi kumpaa...


Leijan lennätys hauskuuden lopputuloksena Star Wars synttärit vaihtuivatkin leijan lennätys piknikiin. En valita. Pitää vain soittaa kaupungille ja kysyä, saako synttärit järjestää tuossa leikkikentällä, jonka vieressä tämä leijan lennätykseen sopiva peltoaukea sijaitsee... 


2 kommenttia:

  1. Jälleen ihania kuvia! Täällä satoi aamulla lunta; meillä taitaa olla väärä kuukausi seinäkalenterissa, koska ei ole toukokuuta täällä näkynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yih, on suorastaan laitonta, että toukokuussa sataa vielä lunta! Täällä oli eilen jo suorastaan kesäiset fiilikset, kun ulkona paistoi aurinko ja lämpöasteita oli +15. Ihanaa! Toivottavasti kevätsäät hellivät teitäkin tänä viikonloppuna!

      Poista

Thanks for making my day!