sunnuntai 17. helmikuuta 2013

3 x Bouclé

Bouclé three waysBuklee-jakkuja näkee taas. Kivakiva. Itse olen nimittäin suuri fani ja niitä siis kaapista löytyy jo valmiiksi. Aikani kuluksi leikin Polyvorella ja kokosin muutaman asukokonaisuuden jutskista, jonka tyylisiä multa löytyy jo valmiiksi, paljon mukavampaa kuin täysin lonkalta heitetyt kollaasit, jotka saavat vain haikailemaan ihanuuksien perään ;) Paitsi en kyllä tiedä, mistä tuo Phillip Lim pompsahti... Viime viikolla minulla oli töissä jo ensimmäisen asun kaltainen, sopii hyvin meidän toimiston rentoon ilmapiiriin. Keskimmäinen sopisi hyvin arkeen tai vaikka huvipuistoretkelle lasten kanssa ja hameversio taas asiakaskäynneille.

Mitä te tuumaatte buklee-trendistä? Yay vai nay? (P.S. Osaan kyllä sanoa viimeisen suomeksikin, mutta kun ei vain huvita ;)

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa! Täällä jo lapset nukkuvat, nyt käperrytään sohvalle nauttimaan lasilliset shirazia, jonka sain viime viikolla töistä. 

2 kommenttia:

  1. Yay! Täältä löytyy kaksi, tumma ja vaalea harmaasävyinen - vielä olisi tilaa kaapissa valkoisellekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, valkoinen olisi aika ihana. Multa löytyy herkkupinkki x 2 (joita tosin pitäisi muokata) sekä ylläolevan kuvan tyylinen harmaa-musta versio. Niin ja yksi vintagekaupasta ostettu viitta, mutten oikein tiedä, miten sitä käyttäisi, niin ihana kuin se onkin...

      Poista

Thanks for making my day!