perjantai 8. helmikuuta 2013

Väriä!

PikkuN. slim fit farkut PO.P, pusero PO.P (a/w 2010), collegetakki H&M Conscious Collection
Omat: neuletakki Tiger of Sweden, helmikorvakorut Våga, ketjukaulakoru äidin vintage, minimekko H&M, mustat pillifarkut JC.

Tänään rentoillaan kotona ja kaupungilla. Takana on tehokkaat kolme työpäivää ja aivan riittävästi junamatkustamista. Esikoinen on eskarissa, mies kuopuksen kanssa asioilla, minä ja keskimmäinen kotona. Puettiin ylle vähän piristystä. Pinkkiä ja oranssia. Henkkamaukan vanha mekko on mun lemppari, samoin kuin Tigerin neuletakki. Kesällä mekko on ihana baltsujen kanssa kaupungilla, talvella se toimii tunikana. Koska välillä sitä vaan kaipaa vähän väriä elämään näin talvellakin! 

Nyt me lähdetään keskustaan, minun pitää ostaa uimapuku. Viikonloppuna alkavat nimittäin kovat uimatreenit, sillä syksyllä olisi tarkoitus vetäistä minitriathlon!

Pirtsakkaa perjantaita ihmiset!

6 kommenttia:

 1. Minitriathlon, wow! Ihana raitapaita, juuri sopiva näin helmikuulle piristämään.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on kyllä kiva pukea ylleen väriä näin talvellakin, vaikka pääasiassa olenkin enemmän neutraalien sävyjen ystävä...

   Triathlon-harjoitteluun tuli mahdollisuus töiden kautta ja koska se on ollut pitkään mulla haaveena, heittäydyin sitten mukaan. Mitään aikatavoitteita mulla ei (ainakaan vielä ;) ole. Katsotaan, miten treenit sujuvat ja miltä vaikuttaa.

   Mukavaa viikonloppua myös sinne!

   Poista
 2. Wau minitriathlon! Kuulostaa hyvältä... :D

  Blogissani on sulle tunnustus. Hauskaa perjantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No katsotaan, miten hyvää siitä tulee :D Tosiaan mitään aikatavotteita mulla ei ole, ainoastaan pyrkimyksenä päästä toteuttamaan pitkäaikainen haave, saada päämäärä treenille ja haastaa itsensä ja oma kestävyytensä. Entinen kilpaurheilija on levännyt liian pitkään laakereillaan ;)

   Kiitos tunnustuksesta! Käyn kurkkaamassa...

   Poista
 3. Ihanan pirteä tuo minimekko <3 Harmi, kun on vanhaa mallistoa, muuten mä olisin sännännyt noutamaan omaa :) Tsemppiä treenaamiseen, tavoite kuulostaa hienolta. Saako udella missä lajissa olet aikoinaan kilpaillut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noella :) Minä ja mieheni olemme molemmat entisiä yleisurheilijoita, 800 ja 400 metriä olivat päämatkani, mutta mikään hc-kilpaurheilija en missään vaiheessa ollut, nuoruuden harrastuksesta kyse. Mutta kun kilpailuvietti on kerran sytytetty, niin helposti se roihahtaa uudelleen, jos tilaisuus tulee :D

   Poista

Thanks for making my day!