lauantai 2. helmikuuta 2013

Kid Party Throwback: Superhero Birthday Party

Reilu vuosi sitten viisivuotias esikoisemme halusi supersankarijuhlat. Väreiksi valikoituivat Supermiehen mukaan punainen, sininen ja keltainen. Sankari sai oman viitan supersankarilogollaan ja kyseinen viitta on edelleen paljossa käytössä.

Ensimmäistä kertaa meillä juhlittiin myös ilman vanhempia. Minulle on aina tärkeää, että lapset syövät ensin suolaista, koska ainakin omat lapseni tulevat muuten huonovointisiksi. Lähes kaikissa juhlissamme on aina lapsille hedelmä/vihannesvartaita ja ne menevät aina kuin kuumille kiville. Nirsoinkin pikkujuhlija saa napattua vartaasta omat lempparinsa. Näiden lisäksi suolaisissa oli tarjolla nakkipiiloja (toinen takuuvarma hitti) sekä popcornia.

Askartelin vaahtomuovista kaikille pikkuvieraille supesankarinaamiot ja nämä olivat valtaisa hitti! Värikästä vaahtomuovia löytyy oikeastaan lähes kaikista askarteluliikkeistä. Kutsuissa olin pyytänyt vanhempia ilmoittamaan, mikä heidän lapsensa lempparisupersankari oli ja sen mukaan askartelin lapsille myös henkilökortit (sekä ostin lahjapussien yllätykset). Hämähäkinseittitabletit leikattiin mattoveitsellä tavallisesta kartongista. Yksiväriset lautaset, mukit ja veitset ja haarukat (mukeja ja ruokailuvälineitä olen pessyt ja uusiokäyttänyt ja kestävät hyvin konepesut, joten voin suositella siinäkin mielessä :) sekä ilmapallot hankittiin Juhlamaailmasta.

Ohjelmanumeroina synttäreillä meillä oli Ilmapallojahti (ilmapallojen sisään laitettiin pieniä tarroja ja se, kuka löysi ensimmäisenä kaikki omaa supersankariaan edustavat kolme tarraa, voitti palkinnon - ja tarrathan tietysti etsittiin palloja puhkomalla, mikä oli lapsista fantastista) sekä Pahisjahti, josta kuulemma päiväkodissa puhutaan edelleen :D Kävi nimittäin niin, että katala Pahis (roistoksi pukeutui lankoni) varasti synttärilahjat ja lasten piti tulittaa häntä parvekkeelta vesi-ilmapalloilla, kunnes saivat Pahiksen luovuttamaan ja lähtemään käpälämäkeen ;) Lastenjuhlissa meillä ei ollut lainkaan kakkua, vaan lapset rakensivat itse mieleisensä jäätelöannokset.

2 kommenttia:

  1. Vau mikä kattaus ja tosi makeita yksityiskohtia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos caelia! Välillä on tuntuu haasteelliselta keksiä "tyylikäs" toteutustapa näihin pojille mieleisiin juhliin :P Toisaalta varmaan yhtä haasteellista olisi se myöskin teemalla Hello Kitty tai My Little Pony :D

      Poista

Thanks for making my day!