sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kumpi?

Välillä on hyvä tehdä pienistä asioista ongelmia, jotta ne isot unohtuvat hetkeksi ;)

Emme vain pääse yksimielisyyteen siitä, että kumpi...Erohan on ihan hiuksenhieno, mutta siitä on silti hyvä väitellä ;) Tuohon siniselle pohjalle tulee vielä teksti "Olli 1v." Tämä tulee valkaisemattomasta kartongista tehdyn "kirjan" kanteen, sisäsivulle tulee Ollin tarina ekalta vuodelta, ehkä runomuodossa - riippuu korniusasteesta, ja kutsuteksti. Yllä olevat kutsut olen tehnyt joulukorttien tapaan Photoscapella: ensin tehdään sivu, jolle viedään elementit (mulla on kaikki kuvatiedostoina ja esim. vaaleansininen väri on netistä otettu maalisample), kun sivu on tallennettu, lisätään tekstit (joita yllä olevissa ei siis vielä ole) muokkausohjelmalla. Vois tän varmaan helpomminkin tehdä, mutta mulle "tietokonenerolle" tämä on se helpoin tapa ;)

Kumpaas te äänestätte? :D

6 kommenttia:

 1. Toka! Mua hämää tuossa ensimmäisessä tuo piilossa oleva Petteri :).

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti jälkimmäinen! Jos neliökuvien asettelu olisi eri ja suurin osa taustan pupusta jäisi näkyviin ekassa, toimisi se paremmin. :)

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä, alempi. :) Kumman kannalla sä itse olet ja kumman mies?

  VastaaPoista
 4. Puhelimen pieneltä ruudulta tosin mut äänestän ekaa. Se on rauhallisempi ja selkeämpi.

  VastaaPoista
 5. Minä äänestän myös alimmaista :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos mielipiteistänne! <3

  Omakin suosikkini oli juurikin tuo alempi, tykkään siitä impressionistisesta tyylisuunnasta jota tausta tavallaan edustaa :) Ylempi oli miehen suosikki, tosin täytyy sanoa, että miehelle näytetyssä versiossa olin liuttanut Petterin kokonaan pois näkyvistä, mutta ilmeisesti unohtanut sen jälkeen tallentaa :D

  VastaaPoista

Thanks for making my day!