torstai 22. marraskuuta 2012

Leivontapäivä

Olen ollut koko viikon hirvittävässä flunssassa. Tänään lopulta alkoi elämä voittaa ja halusin piristää itseäni ja lapsia jollain yhteisellä puuhalla. Herkut maistuvat jokaiselle, joten päädyimme leipomaan pullaa ja sämpylöitä. Pojat leipoivat pullapojat, joista toinen taisi kylläkin olla aseistettu pyssyllä, koska juoksi karkuun pahaa noitaa (keskimmäiselläni on varsin vilkas mielikuvitus, joten ilmeisesti perinteinen piparkakkupoika-tarina sai hänen mielessään tällaisen twistin) ja toinen oli Jack Sparrow hurjine miekkoineen, löytyi myös mustekalaa ja limaista matoa - kun pitää herkkuja nimetä, niin pojilta ei ideat lopu ;) Minä pitäydyin tylsästi kanelikierteissä ja voisilmäpullissa.


Pullat maistuivat kaikille. Jopa siinä määrin, että PikkuN. epäili, että huomisen vessassa käyntinsä jälkeen Pullapojat tulevat juoksentelemaan pitkin taloa. Jaa-a. Mitäpä siihen lisäämään. Lasten tarkoitukseton pissa-kakkahuumori on yksi vanhemmuuden kohokohdista ;)

4 kommenttia: 1. Tämä oli jotenkin mukavan tunnelmallinen postaus :)

  Meillä leivotaan kaikista useimmin just pullaa ja sämpylöitä. Helppoa ja hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta on se myös sotkuista :P Mä käytin kaksi tuntia taikinan tekemiseen, kohottamiseen ja leivontaan. Kolme tuntia mulla meni jälkien siivoamiseen - itse sotkin vähintään yhtä paljon kuin lapset ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eivät onneksi päässeet pönttöä pidemmälle ;)

   Poista

Thanks for making my day!