sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Maailman paras isä...

Halii ja suukottaa...korjaa hanskan takaisin paikoilleen...


 on tukena ja turvana... uskaltaa hullutella...pysähtyy odottamaan...poistaa roskan ennen kuin se ehtii silmään......eikä ikinä unohda, että maassa lojuva keppi on oikeasti ritarin miekka in disguise.Mun lapseni ovat hurjan onnekkaita.


Maailman parasta isää juhlittiin myöhäisellä aamiaisella: pinaattiomelettia, smoothieta (banaania, mustikkaa, mansikkaa, inkivääriä, minttua, soijamaitoa), maissimuffinsseja sekä pancakeseja kuuman siirapin kera, antamalla kotikutoisia lahjoja: lasten askartelemat kirjanmerkit, kännykkäteline sekä "lippuja" hauskaan tekemiseen, joiden aiheet lapset keksivät itse, ulkoilemalla lähimetsässä ja syömällä isin valitsemaa ruokaa (coq au vin ja villiriisiä).Toivottavasti teilläkin juhlittiin eilen maailman parasta isää!4 kommenttia:


 1. Ihana kuvasarja!

  Me vietetään yhteissopimuksella (suomalaista) isänpäivää vasta ensi viikonloppuna, kun viime viikonloppu meni Noan synttärivilskeessä. Taidan napata mukaani tuon pääsylippuidean. Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti hyvä idea jaottaa juhlintaa. Ja ideat on tehty kierrätettäviksi ;)

   Poista
 2. Oi, ihana isäinpäiväbrunssi! Ja ihanat pienet, mutta niin tärkeät, jotka kertoo siitä, että teilläkin ollaan läsnä, ihan siinä kuuluisassa hetkessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näin mä ainakin toivon. Uskon vakaasti siihen, että onnellinen lapsuus koostuu niistä pienistä, päivittäisistä läsnäolon hetkistä eikä niitä pysty paikkaamaan yhdellä isolla ja hyvällä, mutta satunnaisella.

   Poista

Thanks for making my day!