perjantai 2. marraskuuta 2012

Viimeinen pätkä kuvamatkakertomusta... ehkä


Toivottavasti ette ole vielä kyllästyneet reissukuviin ;) Viimeisen kahden viikon kohokohdat, olkaatten hyvät:


Peak Districtin upeissa maisemissa sijaitseva Lyme Park oli yksi ehdottomista kohokohdista itselleni. Ja mieskin oli kyllä aika fiiliksissä, kun paikan päälle pääsimme. Olihan se vaikuttava näky, vaikkei periodi draama fani olisikaan ;) Harmi kyllä sisällä ei saanut ottaa kuvia. Pojat pääsivät mm. lukemaan vanhoja Beatrix Potter satuja kirjastossa, leikkimään vanhoilla leluilla lastenhuoneessa ja järjestämään näytelmän teatterilavalla, löytyip0ä alueelta hyvin vaikuttava ja mielikuvituksekas leikkialuekin. Itse taas odotin Mr. Darcyn ilmestymistä märkä paita yllään, with no such luck.

Viimeisenä viikonloppunamme kävimme tekemässä päivävaelluksen Peak Districtin kansallispuiston alueella. Ajoimme junalla ikivanhaan Hopen pikkukylään ja Win Hillin maisemiin, joka toimi 600-luvulla taistelunäyttämönä, kun Mercian kuningas Brendan ja Northumbrian kuningas Edvinin ottivat mittaa toisistaan.

 Mä olisin voinut kehrätä omat villasukkalangat ;)


 Lunch on the go :)

 Poikien mielestä jään löytäminen huipulta oli huippujuttu ;)
Pari vuotta sitten mä olisin hypännyt taaksepäin ja huutanyt yök. Näin se äitiys, tässä tapauksessa poikien äitinä, kasvattaa ;)
Reissun viimeisen kokopäiväretken teimme tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Chesterin kaupunkiin, jonka historia ulottuu aina roomalaisajoille asti. Chesterissä sijaitsee myös Englannin suurin eläintarha, jolla on hyvä ja pitkälle viety uhanalaisten eläinten suojeluohjelma, joten sinnehän lapset oli ehdottomasti vietävä.

 Vauvaelefantti oli meidän lemppari! 

 Meerkatit olivat söpöjä otuksia!No karjuvat dinosaurukset oli tietysti myös nähtävä, tai vettä suustaan sylkevä dino taisi olla poikien lemppari.
Chesterin kaupunki on mahdottoman kaunis ja rikas historialtaan. Tämä oli toinen visiittimme kaupunkiin, mutta tälläkään kertaa emme saaneet tarpeeksemme.
Nyt ollaan kotona. Ja takana kyllä aivan upean mahtavat neljä viikkoa. Ainutlaatuinen kokemus, mahtavia muistoja ja juuri se todelliseen tarpeeseen tullut totaalinen nollaus arkeen. Ja jälleen tuli todistettua se, että pienenkin budjetin reissut ovat mahtavia, tämänkin reissun parhaat kokemukset olivat täysin ilmaisia...

2 kommenttia:

  1. Kuinka kukaan voisi kyllästyä näihin? Kuvasi ja tapasi kertoa kokemuksistanne on juuri ihana. Reissu kuulosti kertakaikkiaan mahtavalle. Hienoa että pääsitte

    VastaaPoista

Thanks for making my day!