tiistai 27. marraskuuta 2012

Mother & Her Son

Meillä on ollut PikkuN.:n kanssa tonttupuuhia. Ollaan käyty muskarissa harjoittelemassa jouluesitystä ja shoppailemassa joulujuttusia. Pitkästä aikaa muistin räpsäistä asukuviakin. Aamuhämärissä otettuja, joten pääsette nauttimaan ihanan kellertävistä sävyistä :P

Harmaanruskea tweedjakku mummin vintage, beige silkkipaitis Gina Tricot, konjakin väriset housut Zara, huivi Dolce & Gabbana, kello Armani.


Parka Rebel, skinny jeans Mini Stars, myssy H&M (monta vuotta vanha), lapaset Rebel, bikertyyliset harmaanmustat talvisaappaat Angulus.

Yritän aina irroittaa aikaa olla jokaisen lapsen kanssa kahden kesken. Lapsillani on mielettömän läheiset välit, mutta on siitä huolimatta tärkeää antaa sitä omaa aikaa, erossa veljeskatraasta ja sen rooleista. Pienikin hetki kahdestaan on arvokas. Ollaan me sitten kävelyllä "peikkometsässä" tai rakentamassa pikkulegoista "taistelualuksia". Tai hoitamassa salaisia tonttujen asioita ;)

2 kommenttia:


  1. Luulen, että meillä on vähän erilainen pukeutusmistyyli, mutta tuo päivän asu menis mullekin.

    Hienot saappaat PikkuN:llä!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla ;)

    PikkuN.:n itsnsäkin mielestä ne ovat "tosi mageet", saappaat ovat Calossista, siellä on kyllä ihana valikoima lasten nahkakenkiä. Noissa on aivan ihanan lämpöinen aito villavuori, joka on pojan itsensä lemppari.

    VastaaPoista

Thanks for making my day!