sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Walk with the Goofballs

Meidän kotiinpaluumme ei ollut ihan sujuvimmasta päästä, sillä kaikki lapset sairastuivat korkeaan kuumeeseen. Eilen oli ensimmäinen kuumeeton päivä ja tänään uskaltauduimme lopulta ovesta ulos ja kävelimme anoppilaan päivälliselle. Kävelyämme olisi voinut kutsua vähintäänkin vivahteikkaaksi, let's just say että pojilla oli jossain määrin energiaa varastossa :P Seuraavat viikot ovat taloudessamme aivan hullut, sillä kaikki kuukauden ajalta siirretty pamahtaa eteen ja lisäksi meillä on kaikkien lasten lääkäreitä/neuvolaa, synttäreitä, valokuvausta, menoa pk-seudulle jne. Jossain vaiheessa pitäisi ehtiä perehtymään lasten talvikenkiinkin, talvivaatteet ovat nyt sentään ok. PikkuN.:n viimetalviset ovat edelleen sopivia, joten ostin isoveljelle niiden väreihin sopivat setit. Mä olen suorastaan fanaattinen sen suhteen, että lasten vaatteiden tulee mätsätä sävyiltään yhteen :P
PikkuN.:n haalari on Ticket to Heavenin Baggie tough, ostettu jo viime syksynä Stockalta, jossa oli kantistarjouksessa. Lukelle löysin saman merkin supermageen hieman pidemmän parkamallisen takin, Jonathan City toppahousut ovat jo viime talven jäljiltä. Itse pidän tästä aika pliisusta tummanruskea-tummansininen-harmaa väripaletista. Ehkä mä kevääseen mennessä kaipaan enemmän väriä. Todennäköisesti en.Nyt vain lunta tupaan! ;) Iloista alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen asu Lukella! Mulle iski kanssa hätä asian suhteen sen jälkeen kun puutos facessa tulikin puheeksi. Onnea on nettikaupat ja samana iltana klikkasin popilta eskarilaisen talvivaatetuksen kuntoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerropa sitten, mitä tykkäät! Meillä ei ole vielä ikinä ollut popilta toppaa...
   Eskarivaatetukseksi/rinteeseen mä ostin Me Toon laskettelutakin ja Ticketin lasketteluhousut. PikkuN.llä on sitten veikan vanha VdT haalari ja viime talvinen MaT takki. Harvinainen tilanne, että yksi lapsi oli täysin varusteltu ;)

   Poista
 2. Löysinpä tänne. En ole tainnut jättää aiemmin kommenttia. :)

  VastaaPoista

Thanks for making my day!