perjantai 18. tammikuuta 2013

Väsyttää

Keskimmäisellä menossa mystinen painajaiskausi, kuopus tekee vuoroin hampaita/on korvatulehduksessa, nyt sillä on vaihteeksi taas silmätulehdus. Äitiä ja isiä vähän väsyttää, keskimmäinenkin oli öisten jännäreiden jäljiltä tänään ihan pyjama-sohvalorvailukamaa. Onneksi on viikonloppu: synttäreitä, dinneriä kuopuksen kummien kanssa ja kyläilyä kahden vanhemman pojan kummin luona. Keskimmäinen pääsi täksi yöksi anopin hoiviin valvottamaan. TGIF. Jospa sen kunniaksi vaikka vauvakin nukkuisi.






Oikeasti päivisin on aika vaikea potea väsymystä, kun tämä hymynaama-rähmäsilmä mönkii pitkin lattioita ;)
Rentouttavaa viikonloppua, nukkukaa pitkään!

8 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja jaksamista sinne! Täällä juuri päästiin eroon lähes viikon kestäneestä vatsataudista, mutta tänään neidillä oli joku ihme känkkäränkkäpäivä ja kiljuttiin naama punaisena vähän väliä. Onneksi anoppi tuli kylään ja päästiin miehen kanssa livahtamaan leffaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, ihanaa laatuaikaa! Meillä seuraava kahdenkeskinen deitti-ilta odottaa helmikuussa, can't wait!

   Ja yöks, mikä tauti. Toivottavasti känkkäränkkäkin jo katosi! :)

   Poista
 2. Mahtaako teillä olla kyse kauhukohtauksista? Meidän 08 sai niitä muutama kuukausi sitten paljon ja voihan väsymys!

  Käytiin lastenlääkärillä joka konsultoi neurologia ja tulivat siihen tulokseen, että ikä+kohtausten ajankohta (iltayö) viittavat vain perinteisiin kauhukohtauksiin joihin auttaa vain aika. Ja näinhän se oli.

  Tsemppiä kuitenkin toivotan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on kauhukohtauksia joskus saatu, mutta nämä ovat kyllä ihan tavallisia painajaisia. Lapsi herää ja on ihan täydessä ymmärryksessä, mönkii sitten itkien meidän sänkyyn ja kertoo kuinka näki painajaista mm. siitä, miten hänen vatsansa oli täynnä kirppuja ne vain kiemurtelivat ympäriinsä :D Pojalla on niin vilkas mielikuvitus, että se tulee uniinkin. Itsellä oli sama ongelma lapsena, menee onneksi ohi :)

   Poista
 3. Sama! Kun esikoisen kauhukohtauksista selvittiin, alkoivat kuopuksen painajaiset. Noo..eiköhän tämäkin vaihe saada pakettiin kunnes on aika vastaanottaa tämä kolmas valvottaja perheeseen...huoh:/

  Levollista unta teille!

  Heppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ehditte nukkua kunnolla varastoon ennen kuopuksenne syntymää! Onneksi nämä tosiaan menevät kausittain...

   Poista

 4. Toivottavasti yöt ovat jo parantuneet!

  Tuo "nukkukaa pitkään" aiheutti pientä hymähtelyä ainakin tässä perheessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä saattoi ehkä olla tietty ironinen sävy :D

   Vielä valvotaan... Mutta pakkohan tämänkin vaiheen on jossain vaiheessa päättyä :P

   Poista

Thanks for making my day!