sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Niin kuin tanssi matka käy

Work Out Style
kollaasi Polyvore

tai niin mä ainakin toivon, sillä nyt kun kadut ovat sulat (ja kunhan aamuisinkin ollaan jo selkeästi plussan puolella) ajattelin alkaa pyöräilemään työmatkani. Tai no luonnollisesti en koko 100km, mutta sen 7km suuntaansa, joka multa kertyy kotiovelta juna-asemalle. Mainitsinkin jo aiemmin, että olen osallistumassa minitriathloniin ensi syksynä, joten tässä on myös treeniajatus taustalla. Helsingin päässä meillä on duunipaikan alakerrassa kuntosali työntekijöiden käytössä ja sieltä luonnollisesti löytyvät suihkut, joten mulla on mahdollisuus siistiytymiseen ennen töitä. Mietinkin nyt asuja, missä nuo työmatkaurheilut voisi hoitaa - sillä ainakin itse olen niin turhamainen, että haluan näyttää urheillessakin suht fiksulta ja erityisesti, kun joudun sitten pyöräni hylättyäkin treenikuteissa vielä liikkumaan... Ajattelin, että vähän työviikkojen häppeningien mukaan (olenko puhtaasti toimistolla nenä tietokoneessa vai ihmisten ilmoilla) pyöräilisin about 2 krt/vko. Sitten riittäisi vapaapäiville about yksi pyörätreeni työmatkapyöräilyjen lisäksi (ja tietysti sitten uinti- ja juoksutreenit).

Urheiluvaatteissa en ole kovinkaan merkkiuskollinen. Paitsi juoksutopeissa Nikelle. Mutta noin muuten niin en. Lempparikauppani urheiluvaatteiden ostoon on Stadium ja olen ollut T-O-D-E-L-L-A vakuuttunut lafkan omien merkkien laadusta, meiltä löytyy kaikilta runsaasti Stadiumin omien merkkien vaatteita aina treenivaatteista kuori- ja vapaa-ajan vaatteisiin. Juoksulenkkareina mulla ovat Asicsin pronaatiotuetut geelivaimenteiset popot, mutta niiden lisäksi tarvitsisin jotkin vapaa-aika/treenikengät ja olen kovasti miettinyt tuollaisia joustavapohjaisia miksi-niitä-nyt-kutsutaan lenkkareita. Testasin niitä viime kesänä ja ne tuntuivat aika kivalta. Ihan perus-Kedsitkin ovat musta oikein oivat pyöräilykengät, sillä niissä on oikein hyvä, pitävä pohja. Lämpimällä urheillessa mä tykkään hirveästi lyhyistä, löysistä urheilushortseista. Multa löytyykin Niken lyhyitä juoksushortseja melkein kaikissa sateenkaaren väreissä :D Ja hiukset pitää ehdottomasti saada pois kasvoilta! Joku panta/turbaanisysteemi on ehdoton kypärän alle (ja kypärää mä käytän, tottakai, halvempaa henkivakuutusta saa hakea)! Niin ja kello, sellaista urheiluun sopivaa mulla ei tällä hetkellä kyllä ole... Mutta lahjakortit sekä Stockalle että S-ryhmään löytyy, joten tuossahan olisi yksi kohde lisää Mihin ne käyttäisin -listalle, joka on paisunut jo moninkertaisesti lahjakorttien arvoiseksi, of course... 

Minkälaisia treenivaatteita te tykkäätte käyttää vai onko teille se ja sama, missä kuteissa liikkuu silloin kun hiki virtaa? Hyviä pyöräilykenkävinkkejä otetaan myös mielellään vastaan!

4 kommenttia:

 1. Mä olen myös ihastunut Stadiumin omiin merkkeihin ja aika paljon siis on niitä. Urheilurintsikoissa suosin Shock Absorberia. Jonkin verran tulee tilattua vaatteita myös brittien urheilukaupoista ja sieltä on tullut "oudompiakin" merkkejä vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos tuosta Shock Absorber -vinkistä! Briteissä onkin urheiluvaatteet huomattavasti huokeamman hintaisia, mitä kauppoja itse käytät?

   Poista
 2. Jee, työmatkapyöräily rulaa;) Mulla sama dilemma, haluaisi pukeutua siististi pyöräilyyn kun ajan kuitenkin kaupungin halki ja usein yhdistän pyöräilyyn palaverin iltapäivällä kaupungilla. Nyt olen vielä suvereenisti ajellut Sorelit jaloissa kun aamulla -10 ja iltapäivällä kura lentää ja aamuisin mustat tuulihousut farkkujen päällä. Kesäkaudella poljen converset tai mustat citylenkkarit jalassa, farkut on vakkarityöhousut, töissä mulla on jakku ja korkkarit odottamassa. Pyrin kyllä ettei aamupyöräilyssä tulisi hiki, vaikka on meillä suihkumahdollisuuskin. Usein vaihdan vaan freesin paidan ja jakun päälle. Työpäivä alkaa parhaiten raikkaalla pyöräilyllä :) Matka mulla on samanverran yhteen suuntaan kun sullakin. Terkuin Heini:) PS. Mitä laseja suosittelet pyöräilyyn, onko sulla ihan urheilulasit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko silmä- vai aurinkolaseja? Minähän käytän silmälaseja oikeastaan vain pakosta. Tosin mulla oli nyt kausi, kun käytin silmälaseja melkein jatkuvasti, sillä silmäni ärsyyntyivät välittömästi kun laitoin piilolinssit silmiini. Nyt ongelma kuitenkin poistui, kun vaihdoin merkkiä. Urheilen aina piilarit silmissä siis. Mutta aurinkolaseja mietin itsekin, että minkälaiset olisivat urheillessa parhaat (ja eivät aivan idarin näköiset), joten jos sinulla on hyviä vinkkejä niin... :)

   Poista

Thanks for making my day!