lauantai 6. huhtikuuta 2013

Star Wars Birthday Party Planning Part I

Kesänkorvalla juhlitaan keskimmäisen 5 -vuotissynttäreitä. Oikea päivä on 25.5, mutta juhlimme tavan mukaan vasta kesäkuun toisena viikonloppuna, näin Tätsykin ehtii palailla maailmalta kesäksi Suomeen ja vältämme lisäksi kuun vaihteen juhlasuman. 

Poitsulla on ollut jo pitkään selvät sävelet juhlien suhteen. Star Warsia sen olla pitää. Miten äiti järkkää Tähtien sota -teemalla tyylikkäät kemut on vielä vähän usvan peitossa, mutta siihen tähdätään. Pojan mielestä juhlissa pitää olla "hyvisten" värejä. Punainenhan Star Warsissa on selvästi paha juttu... Mutta mites ne hyvikset sitten? Eikös ne heilu ympäriinsä pyjamat päällä ja sinisiä/vihreitä miekkoja heilutellen? Poitsun omat suosikit ovat Luke (of course), Yoda ja Chewbacka. Asia vaatii vielä hieman makustelua ja pyörittelyä ja ehkä vähän leffan katsomista... Mutta so far I'm thinking vähän retroa, väreinä lime, turkoosi, musta ja harmaa, ohjelmanumerona jotain valomiekkojen koristelua tms., sähkönsinistä Voimaboolia ja jonkinnäköinen Star Wars kakku.

Internetin ihmeellisestä maailmasta löysin juhlien väreillä googletettuna loistavia inspiskuvia - just jotain tällaista fiilistä mä haluan! Selkeästi Star Wars, mutta kuitenkin tyylikkäästi toteutettuna. 


Kuvat Hostess with the Mostest BlogItse aloitan aktiivisemman juhlasuunnittelun aina n. 2kk ennen juhlia. Siihen kuuluu silloin:

- teeman päättäminen
- ajatuksen tasolla koristelun, tarjoilujen yms. fiiliksen päättäminen
- aikataulutus eli minä päivänä ja about mihin aikaan
- juhlapaikan päättäminen
- mahdollisten koristeiden/kutsujen tekemisen aloittaminen

Sitten aloitan skannailemaan aina kaupoilla kulkiessani teemaan sopivia juttuja. Kun mä tiedän mitä fiilistä koristelulta ja juhlilta haen, on helppo bongata mahtavia löytöjä! Ja usein näin onnistuu myös juhlien järjestäminen huomattavasti huokeampaan hintaan kuin jos ostaisi kaikki yhdellä rytinällä... 

Näillä lähdetään liikkeelle, eiköhän tästä vielä ihan hyvä tule!


(Lastenjuhlat tunnisteen alta löydät kuvapostauksia menneistä juhlistamme)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for making my day!