torstai 18. huhtikuuta 2013

Ponipantterit





Tämmöiset kävelivät kotiin kaupasta viime viikolla. Halusin kesäksi sling backit ja se oli tyypillinen rakkautta ensisilmäyksellä - tapani nro. 1 ostaa itselleni kenkiä. Ponipantterit ovat Your Facen ja viime viikonloppuisen kolmekymppis-juhlinnan perusteella lesti on todella bueno (juhliin laitoin nämä satiinimaisten mustien kapenevien housujen ja beige-mustan palkkiväritopin sekä mustan clutchin kavereiksi). Päällysmateriaalina siis poninkarva, kuten nimestä ehkä joku jo arvasikin... Taidan uskaltaa ostaa Your Facen kenkiä toistekin. Olenkin jo pidemmän aikaa ihastellut merkin kenkiä ja jos hinta-laatusuhde on tämän parin veroinen, niin yes please!



Itse ajattelin yhdistää nämä arkena kapeisiin farkkuihin ja neutraaleihin väreihin, luulenpa, että näistä tulee yhdet tulevan kesän lempparikenkäni. 

2 kommenttia:

  1. Toi punainen reunus tekee kengistä tosi pirteät! Ihanat ja varmasti farkkujen kanssa tosi hyvännäköiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä nimenomaan ihastuin juuri tuohon punaiseen reunukseen pantterikuosiin yhdistettynä. Antaa särmää ja ryhtiä kengille. Toivottavasti kelit tästä pian lämpenevät, että pääsee kokeilemaan farkkujen kanssa!

      Poista

Thanks for making my day!