sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Baby Turning into Toddler

Baby Turning into Toddler


Kuopuksemme yksivuotissynttärit lähenevät kovaa vauhtia. Iän karttuessa myös huoneen tarpeet muuttuvat. Vauvasta tulee taapero, joka tutkii maailmaa kävellen, kokeilee kaikkea ja oppii jatkuvasti uutta. Huoneen pitäisi kasvaa siinä mukana. Tällä hetkellä Ompun huoneessa (tai nurkkauksessa) klik sivutaan metsäteemaa, huonekalut ovat hyvin klassiset, mutta tunnelmaa piristävät Amy Butlerin kuosilliset kankaat, värimaailma liikkuu valkoisen, haalean turkoosin, tummanruskean ja oliivinvihreän välillä.

Taaperon huoneen päivityksessä meidän pitää tehdä valtavasti uudelleen järjestelyä, jotta huone toimii uudessa tehtävässään, mutta kun se tylsä (ja jossain määrin tällä hetkellä myös minua ahdistava) osuus on ohitse, saan keskittyä siihen kivaan osuuteen :) Haluan muuttaa metsäteeman eläinteemaksi, moderniksi sellaiseksi. Kuten muutenkin sisustuksessamme, haluan klassisten elementtien ohelle rohkeampia moderneja valintoja. Keräsin Polyvoren avulla kollaasin hakemastani modernista twististä ja nykyisestä sävymaailmasta, jota en halua sen ihmeemmin muuttaa. Osa yllä olevista meiltä jo löytyykin, mutta ainakin Eamesin elefantti-istuin ja Ferm Livingin "bambi" seinälamppu olisivat ihan täydellisiä päivittämään huonetta. Uutena värinä nykyisten hempeämpien rinnalle voisi tuoda oranssin. Poikien huoneen antiikkinen, mintunvihreä leluarkku muuttaa pikkuveljen huoneeseen ja yhdessä vanhan naulakon kanssa tuo hieman sitä toivottua "rouheampaa" fiilistä lopputulokseen.

Kuulisin mielelläni kokemuksianne siitä, kun taapero asustaa jaetussa huoneessa? Miten olette ottaneet sen sisustuksessa huomioon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for making my day!