tiistai 18. joulukuuta 2012

Joulufiilis

on rakennettu.

Pienestä punapöksyisestä tonttuvauvasta, takatukka vielä unien jäljiltä takussa. Pieni asia, jonka ansiosta äidin sydän tulvahtaa täyteen rakkautta. Ja eikö noi pöksyt nyt ole aika hellyyttävät? 

 Joulukorttien viimeistelystä lähetystä varten.

 Kynsien lakkaamisesta jouluisiksi. O.P.I:n Friar, Friar, Pants on Fire! on the Bomb.

Plussana, että tämä täydellisen joulunpunainen sävy saa timangit hehkumaan ja kuka rouva voisi tätä efektiä vastustaa? Not me ;)

Stockan jouluikkunasta ja jouluisesta joululahjojen ostosretkestä Stockalle noin ylipäätään. Siskon saapumisesta jouluksi kotiin.

Tähän viimeiseen kuvaan mielestäni kiteytyy se koko joulufiilis-moment <3


Tänään illalla luvassa vielä se ultimate joulufiiliksen sytyttäjä, nimittäin päiväkodin (tai tällä hetkellä tietysti eskarin) joulujuhla. Silmäkulmat kosteina no doubt. Olemme saaneet tiedon, että esikoisellamme on jännittävä rooli tonttuna. Äitiä liikuttaa jo pelkkä ajatus.

Mitkä asiat saavat teidät syttymään jouluun? Onko jotain perinteitä, joita ilman joulua ei tule? Vai tuleeko se fiilis jostain randomista asiasta, kuten esimerkiksi sattumalta vauvan ylle puetuista punaisista pöksyistä?

(Mainittakoon myös, että eilen ylittyi 10 000 sivukatselun rajapyykki, joten ajattelin juhlistaa sitä ja joulua jollakin spesiaalitavalla, kunhan ensin keksin miten :D)

P.S. Kuka myöntää jakaneensa Ninjago Birthday Party Planning Part. I postauksen?
Sen  latausmäärät räjähtivät eilen käsiin, joten luonnollisesti mielenkiinto heräsi, että mistä ihmeestä on kyse :D

2 kommenttia:

 1. Usein käyn lukemassa,mutta harvoin on aikaa mitää kommentoida. Ihanaa,kuinka teillä on tätiä odotettu jouluksi kotiin. Meilläkin esikoinen lopetti laskemisen joulupukin tuloon ja nyt laskee montako yötä on kun serkkupojat lentää Suomeen (tulevat jouluaattona), ja tänään kysyinkin kumpaako odotat enemmän,vastaus oli selvä= serkkuja.
  Teillä on mukava jouluinen tunnelma siellä,ja teidän trio on aina yhtä hymyä.Valloittavia.

  Mukavaa joulunodotusta :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jenni!

  Siinä on kyllä ihan oma taikansa, kun odottaa rakkaita ihmisiä jouluksi kotiin!

  Samoin ihanaa joulun odotusta sinne!

  VastaaPoista

Thanks for making my day!