maanantai 10. joulukuuta 2012

Luottokamat

Sain Kasiväylän kahvilan Nannakselta jo jokin aika sitten haasteen listata kolme luottotavaraa. Seuraavaksi siis mun luottoromppeet (oikeastaan olisin voinut listata vaikka mitä, joten tämä kärki valikoitui ehkä vähän pakon sanelemana) ja kuvat on nyt kaivettu arkistojen kätköistä.

1. Storksak Elisabeth

Siitä lähtien, kun Elisabeth muutti meille abouttiarallaa viisi vuotta sitten, on se keikkunut hyvin kärsivällisesti ja uskollisesti mun olalla tai vaunun aisassa, tilanteesta riippuen. Mun Elisabethini on kuin viini, se vain paranee iän myötä - nahan sävy on nyt paljon kauniimpi kuin uutena. Arvostan Elisabethissa sitä, että vaikka se ei näytä täysin hoitolaukulta, on se suunniteltu täysin sitä funktiota varten - on pieniä taskuja, helposti puhtaaksi pyyhittävä sisusta, isot taskut vaipoille, vaihtovaatteille, wipeseille jne., pikkutaskut ruoille, pulloille, avaimille, meikeille... You name it - it has a place for it ;) (Kuva viime kesältä)


2. Guccin vintage aurinkolasit
Sain nämä pikkusiskoltani ylioppilaslahjaksi öööö, seitsemisen vuotta sitten. Sen jälkeen on tulleet monet ja esim. Raybanit ovat ehkä välillä kiilanneet kärkeen, mutta näihin mä aina palaan. Täydellisempiä ei voisi olla. Ajattomat, mutta ei missään nimessä tylsät. (Ja tässä ollaan ihanassa Lontoossa v. 2011)


3. "Valkoiset" Converset


Valkoiset lainausmerkeissä, koska en ukso niiden kuin vain etäisesti muistuttaneen kyseistä sävyä sitten hankintavuoden eli v. 2004 :D Sen jälkeen mun vaatekaappiin on muuttanut mm. ruskeat versiot, mutta näihin valkoisiin mä luotan päivästä toiseen. Joka kevät mä mietin uusien hankkimista, mutta enhän mä raaski. Joten uskottelen itselleni, että nuo ovat vain rouhean katu-uskottavat :D Mutta armahtakaa ja yrittäkää ymmärtää tämän hulluutta lähentelevän kenkärakkauden lähtökohdat - nuo kengät ovat olleet mun ja miehen ensitreffeillä, pitäneet mut tukevasti pystyssä penkkarirekan lavalla, muuttaneet mut ja miehen meidän ensimmäiseen yhteiseen asuntoon, auttaneet mua laskeutumaan kalliolta polttareissani (köyden varassa, täysin turvallisesti ja hallitusti), kuljettaneet useamman kuin yhden lapsemme ultraan yms. Get the point? Ei noista voisi luopua. Mä varmaan vielä vanhana mummonakin könkkään menemään "valkoisissa" Converseissani ;) (Tämänkin kuvan nappasin jostain tiedostojen syövereistä, kesältä 2010).


Ja sitten, koska säännöt on tehty rikottavaksi, mä otan vapauden lyödä vielä yhden yllätyskortin pöytään, nimittäin mitään noista edellisistäkään ei olisi kuvattu ellei olisi mun järkkäriäni, rakasta 7D:tä. Iso rötkäle, mutta raahaan sitä aina mukana. (Pöh, omat kuva-arkistot pettivät mut tässäkohden enkä löytänyt yhtään hyvää omaa kuvaa 7d:stä :P )

Ja lopuksi, mikäli kyseiset rouvat eivät ole vielä tällaista tehneet, niin laitan haasteen kiertoon seuraaville: 
4 kommenttia:

 1. Kiva ja tutun oloinen lista sulla. Itsekin mietin kameraa ja Consseja omalle listalle.

  VastaaPoista
 2. Converset ymmärrän nykyään hyvin. Itsekin pidän rakkaimpina niitä ensimmäisiä, vaikka Converse-urani on kovin lyhyt vielä. Olen myös surutta heittänyt kengät pesukoneeseen ja "valkoisetkin" ovat taas valkoisia ja odottavat ensi kevättä. :)

  Kiitos haasteesta. Tartun siihen, kunhan vähän tokenen näistä työpäivistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mun "valkoiset" ovat jo beyond the help of pesukone :D

   Jään mielenkiinnolla odottamaan sun listausta!

   Poista

Thanks for making my day!